Algemene voorwaarden

Deze website Vacatures op School en de onderliggende websites zijn websites van Meesterbaan. Op deze website en onderliggende websites zijn de voorwaarden van Meesterbaan van toepassing.

Privacy

Uit bezoek aan www.vacatures-op-school.nl en onderliggende websites verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site(s) en voor bezoekstatistieken. Persoonsinformatie wordt uitsluitend gebruikt voor het op de hoogte houden van relevante vacatures en de beantwoording van vragen of suggesties. Persoonsgegevens zullen nooit en te nimmer worden doorverkocht aan commerciƫle of andere partijen.
Vacatures op School maakt het u ten alle tijde mogelijk om u uit te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief

Verspreiding van geplaatste vacatures

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Het delen van vacatures via Twitter, Facebook, Hyves en via e-mail wordt van harte toegejuicht. Het overnemen van geplaatste vacatures om commerciƫle redenen is niet toegestaan.

Fouten, problemen of onjuiste informatie?

Scholen schrijven en plaatsen zelf de vacatureteksten. Fouten in geplaatste vacatures zijn niet de verantwoordelijkheid Meesterbaan. U kunt geen rechten ontlenen aan geplaatste vacatureteksten op deze en onderliggende websites. Mocht u foutieve informatie aantreffen op onze site dan vinden wij het prettig als u deze ons meldt. Wij nemen dan contact op de contactpersoon van de plaatsende school en zullen dan onze uiterste best doen om de onjuiste informatie zo snel mogelijk te verhelpen.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site zijn we zo zorgvuldig als mogelijk geweest. Mocht u problemen ondervinden op onze site dan vinden wij het fijn als u deze ons meldt. Wij doen dan onze uiterste best om dat zo snel mogelijk te verhelpen.