Helaas, op deze vacature kunt u niet meer reageren!

De door uw opgevraagde vacature is niet meer actueel. U kunt niet meer op deze vacature reageren.

Bekijk het overzicht van actuele vacatures op alle scholen of kijk op Meesterbaan, de vacaturebank voor het onderwijs.

Krageroskjeargarden Montessoriskole in Skatoy zoekt een groepsleerkracht

Noorwegen

Kragerøskjærgården montessoriskole in Noorwegen zoekt een groepsleerkracht.

Arlyn van Voornveld-Wiegel in Noorwegen is op zoek naar een geschikte Engels en/of Noors sprekende, afgestudeerde Montessori leerkracht voor schooljaar 2014/2015 en daarna.

Het betreft een vacature op een kleine eilandschool, op het eiland Skåtøy in Noorwegen, met 45 leerlingen.
Mocht je deze uitdaging wel zien zitten dan wordt een woonplaats geregeld voor diegene en zijn of haar evt. familie.

Stuur een sollicitatiebrief naar arlyn@kragero-montessori.no. Mocht je vragen hebben kun je via datzelfde mailadres contact met ons opnemen.

Krageroskjeargarden Montessoriskole

Onze school bestaat sinds dit schooljaar. Voorheen was er een gemeentelijke school in dit gebouw, maar omdat deze eilandschool gesloten zou worden hebben de mensen op Skåtøy de handen ineengeslagen en het initiatief genomen om een privéschool te beginnen, nl. een montessorischool. In de zomer van 2013 is Arlyn naar Noorwegen vertrokken om deze school op te starten. Arlyn heeft daarvoor in Nederland 10 jaar in het montessorionderwijs gewerkt. Er is hard gewerkt, het gaat heel goed en de school groeit. Dit schooljaar zijn we gestart met 13 kinderen en volgend schooljaar zullen dat er 45 zijn. We zijn op zoek naar een gediplomeerd montessorileraar om ons team te komen versterken.
Omdat er in Noorwegen een groot te kort is aan montessorileraren richten we ons in onze zoektocht naar leraren ook op het buitenland.

Wil je de kans krijgen om mee te bouwen aan een montessorischool midden in de natuur op een bijzonder eiland? Een school waar we de ruimte en mogelijkheden hebben om het onderwijs zo in te richten als we zelf graag willen, volgens de principes van Maria Montessori en met gebruik van de natuur om ons heen.

Skåtøy is een idyllisch eilandje aan de scherenkust van Kragerø (in het zuiden van Noorwegen). Er wonen ongeveer 250 vaste bewoners op het eiland dat behoort tot de gemeente Kragerø. Het eiland heeft zijn eigen gemeenschap met een kinderopvang, basisschool, café, kerk en dagelijks meerdere ferrie overgangen naar het vaste land. De gemeente Kragerø is een van de meest populaire vakantieplaatsen voor de Noren. In de zomer vervierdubbelt dan ook het aantal inwoners van 10.000 naar 40.000 en is er elke dag wel iets te beleven, maar ook in de winter heeft deze gemeente zijn charmes. Er wonen nu 4 Nederlandse gezinnen op het eiland Skåtøy en in de gemeente Kragerø nog veel meer.

Bijzonderheden vacature

  • Aanstelling: Vast
  • Fulltime
  • 36 uur
  • Per


Montessori - basisonderwijs - groepsleerkracht - fulltime - Skatoy - Noorwegen


Op zoek naar een baan? Meld je aan voor de Meesterbaan Invalpool